VABILO K SODELOVANJU V PROJEKTU ITP ZELIŠČARSKE DEDIŠČINE

datum: 18.01.2018

kategorija: LAS 2014-2020

V okviru projekta sodelovanja »Integralni turistični produkt zeliščarske dediščine« vabimo vse ponudnike zeliščarskih pridelkov, izdelkov in storitev z območja LAS V objemu sonca, da izpolnijo vprašalnik o svoji ponudbi in se tako vključijo v spletno mrežo "zeliščarskih" ponudnikov, ki bo povezovala šest LAS-ov v Sloveniji.

V okviru projekta sodelovanja »Integralni turistični produkt zeliščarske dediščine« vabimo vse ponudnike zeliščarskih pridelkov, izdelkov in storitev z območja LAS V objemu sonca, da izpolnijo vprašalnik o svoji ponudbi in se vključijo v spletno stran, ki se pripravlja v okviru tega projekta (www.herbalslovenia.si). Le ta bo na enem mestu omogočala brezplačen dostop do raznolikih in uporabnih informacij o zeliščih – od zgodovine uporabe zelišč, zgodb, gojenja zelišč in njihove uporabe (v kulinariki, kozmetiki, gospodinjstvu in kmetijstvu), do predstavitve posameznih ponudnikov na območju vključenih 6-ih LAS v Sloveniji. Z vašo pomočjo bo vzpostavljena mreža ponudnikov zeliščarskih pridelkov, izdelkov in storitev omogočala povezovanje ponudnikov med seboj, po drugi strani pa bo potencialnim potrošnikom nudila hiter in enostaven pregled nad »zeliščarsko« ponudbo.

Do spletnega vprašalnika lahko dostopate tukaj: www.1ka.si/a/151448.

Ker bodo vaši podatki javno objavljeni na spletni strani, vas prosimo, da nam poleg izpolnjenega vprašalnika pošljete še podpisano izjavo, v kateri potrjujete, da se strinjate z objavo podatkov in njihovo uporabo v promocijske namene. Za pridobitev izjave nas prosim kontaktirajte. 

Dopis.pdf

 

Če želite prejeti vprašalnik po elektronski pošti nas prosim kontatirajte. Na voljo smo vam tudi za vse dodatne informacije (kristina.bratasevec@rra-sp.si). 

Lepo vabljeni k sodelovanju!

 

Več o projektu in aktivnostih si lahko preberete tukaj.