Spletna stran LAS V OBJEMU SONCA

datum: 15.09.2015

kategorija: LAS 2014-2020

Začela je delovati spletna stran lokalne akcijske skupine LAS V OBJEMU SONCA.

Spletna stran, ki je pred vami, je v prvi vrsti namenjena vsem, ki boste aktivno sodelovali pri delu lokalne akcijske skupine - članom LAS, vsem, ki boste s svojim znanjem in izkušnjami prispevali k oblikovanju strategije lokalnega razvoja LAS V OBJEMU SONCA ter vsem prijaviteljem in izvajalcem operacij. 

Na spletni strani bomo redno objavljali novice in prispevke v zvezi s pripravo strategije lokalnega razvoja, v zvezi z delovanjem organov LAS, najavljali bomo različne delavnice in ne nazadnje objavljali javne pozive za predložitev operacij.

Ob izvajanju operacij boste na tej spletni strani našli tudi vsa potrebna navodila za izvajanje in poročanje ter navodila za pravilno označevanje nastalih gradiv.

Sooblikovalci spletne strani bodo tudi vsi izvajalci operacij, katerim bomo omogočili, da na spletni strani objavljajo svoje prispevke povezane z operacijami, ki jih izvajajo. Prispevke bomo skupaj s fotografijo objavili v rubriki "novice", najave različnih dogodkov pa bomo vnašali v "koledar dogodkov".

Samostojna spletna stran LAS je velika pridobitev, saj bo omogočala tako večjo promocijo in prepoznavnost lokalne akcijske skupine v okolju ter vseh operacij na enem mestu. Vabimo vas, da skupaj predstavljamo razvoj podeželja v objemu sonca!