VABILO na kulinarično delavnico »Beri, beri rožmarin zeleni «

datum: 18.09.2018

kategorija: LAS 2014-2020

V okviru projekta sodelovanja LAS "Integralni turistični produkt zeliščarske dediščine" bo v petek, 21. 9. 2018 ob 15. uri potekala 1. kulinarična delavnica "Beri, beri rožmarin zeleni".

Na delavnici si bomo osvežili spomin glede uporabe rožmarina in njegovega delovanja na naše zdravje ter pripravljali najrazličnejše jedi, ki jih bomo oplemenitili z vejico rožmarina. 
Delavnica bo potekala na Biotehniški šoli v Šempetru pri Gorici, v učni kuhinji in učilnici strežbe. Za prijavljene kandidate bo delavnica izvedena brezplačno.

Več o dogodku in prijavi na delavnico si lahko preberete tukaj.

Lepo vabljeni!

Več informacij o projektu INTEGRALNI TURISTIČNI PRODUKT ZELIŠČARSKE DEDIŠČINE najdete tukaj. Projekt je sofinanciran iz sklada EKSRP.